Outlet


2 gange om året holder vi outlet, hvor du kan finde en skarp pris, på restprodukter eller produkter der har været brugt til messer eller i vores showroom. Det betyder ikke at det er dårlige produkter, blot at vi kun har få tilbage på vores lager eller at det er et specialfremstillet produkt.

God shoppelyst  :)


Handelsbetingelser i SIS by Lekolar outlet:
Produkter der sælges i outlet (restvare, udstillingsmodeller eller lign.) kan have enkelte visuelle brugsmærker i form af ridser og overfladiske skrammer, men produktet i funktion fejler intet. Produkter i outlet er undtaget normale garanti, returret og reklamationsregler. SIS by Lekolar indestår for at produkterne er funktionsdygtig og brugbarstand ved levering.

Prisen er netto ekskl moms og fragt. Se øvrige salgs- og leveringsbetingelser
Køb i outlet kan KUN ske via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. 64 41 04 90 og er først gennemført når kunden har modtaget ordrebekræftelse.

Alle FØR-priser er vejledende salgspriser ekskl. moms.
Alle NU-priser er nettopriser ekskl. moms.

© SIS by Lekolar
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.